Gratis tips

LEVENSDUUR

ONDERHOUD

WASSEN

OPBERGEN 

VAN UW BEHA

1 Om het maximum geniet te hebben van uw BH draagt men deze hooguit 2 à 3 dagen .

2 Afhankelijk van de activiteit – de BH ook maar wassen om de 2 à 3 dagen.

3 Elke dag een BH wassen is niet de meest ideale oplossing. Daarom is het best om minimum 2 Bh’s te hebben zodat men telkens 1 BH kan laten “rusten”.

4 Bij een nieuwe BH is het aan te raden om de eerste wasbeurten te doen met een handwasje en een zacht wasmiddel. GEEN wasverzachter gebruiken!

5 Doet u toch een wasje van de Bh in de wasmachine, gebruik het fijne wasprogramma -max. 30°C- haakjes sluiten - in een zakje van stugge stof steken - zacht wasmiddel en GEEN wasverzachter gebruiken.

6 NOOIT de BH in de droogkast steken om te drogen – in de zon of op de verwarming leggen om te drogen is ook uit den boze.

7 NOOIT hangend laten drogen . Best plat op een droogrekje of op een handdoek op tafel.

8 Het opbergen van een BH kan men het best doen in een lade - dubbel gevouwen als het gaat om een niet voorgevormd model - en dakpansgewijs.

9 Een voorgevormde BH met mousse heeft wat meer aandacht nodig. Hier opletten dat deze voldoende ruimte heeft en niet platgedrukt wordt door een andere Bh of vreemd gewicht. Een kreuk is blijven.

10 Een voorgevormde BH met mousse heeft wat meer aandacht nodig. Hier opletten dat deze voldoende ruimte heeft en niet platgedrukt wordt door een andere Bh of vreemd gewicht. Een kreuk is blijven.

Contacteer ons

Heeft u vragen? Hebt u advies nodig?